Rólunk

Lukács ékszer, ékszerbolt Budapest, MOM Park

A Lukács ékszer honlap mögött álló 1982-ben alapított családi vállalkozás több évtizede jelen van a hazai ékszer, drágakő üzletben.

A VII. kerületi Holló utcában található első üzlete sajátkézzel készített arany, drágaköves ékszerek készítésével, árusításával foglalkozott. 
A tökéletes kidolgozottságú és kiváló minőségű ékszerek, hamar hírnévre tettek szert az igényes ékszereket kedvelők körében.

A családi vállalkozást ma már Lukács Gábor vezeti és a budai MOM Parkban található ékszerüzlete melyben továbbra is a minőségi, egyedi gyártású ékszereké a főszerep.

Reméljük, megtalálja Ön is a keresett ékszert kínálatunkban. Amennyiben mégsem, készséggel állok rendelkezésére akár egyedi ékszer ötletek megvalósításában!

Lukács Gábor
+36 70 339 3190,
e-mail: info@lukacsekszer.hu

Lukács Ékszer Hírlevél

Lukács Ékszer Hírlevél - újdonságok, akciók. Íratkozz fel! 

Megosztások

instagram.pngfacebook_icon.pnggoogle-plus_icon.pngblogger_icon.pngyoutube_icon.png

Eljegyzésre készül?

eljegyzési gyűrű

Mindent megtervezett már az utolsó pontig? Még csak a megfelelő gyűrűt nem találta meg?
Ha időszűkében van és a lehető leghamarabban szeretne egy impozáns gyűrűvel a birtokában megkérni kedvese kezét, akkor a Lukács ékszer ebben az esetben is a segítségére lehet.

Eljegyzési gyűrű, karikagyűrű, a Lukács Ékszer segít!

Gyémánt, kivételes drágakő

gyemant_kiveteles.jpg

...a gyémánt átlátszósága és fénye tökéletes, fénytörése és színszórása a legmagasabb fokú. Ugyanakkor rajta kívül nincs más drágakő, amely csak egyetlen elemből állna...